Experter på billackering i luleå

Behöver du en bilverkstad som specialiserar sig på billackering och rostskyddsbehandling i Luleå?

Då ska du vända dig till oss. Vår verkstad kan erbjuda dig som kund effektiv billackering och rostskyddsbehandling. I vår välutrustade lokal tar vi oss an alla sorters lackeringsarbeten, allt från lackförbättring till hellackering men även karosseriarbeten. Vi arbetar med största noggrannhet och endast med de bästa produkterna som finns i marknaden.

Kontakta oss

Behöver du lämna in bilen? Hör av dig till oss.

Kontakta oss

Billackering

Vi erbjuder våra kunder professionell lackering till hög kvalitét och förmånliga priser. Lackerarna i verkstaden är certifierade och har lång erfarenhet. Vi lackerar olika typer av bilar och fordon. Målet för oss är att varje bil vi lackerar ska se ut som ny när den lämnar vår verkstad. För oss är det av yttersta vikt att du som kund blir 100% nöjd med arbetet vi utför, därav att vi håller en tät och rak dialog med kunderna.

Rostskyddsbehandling

Att skydda bilen mot rost är av högsta vikt, speciellt i det nordiska klimatet vi lever i. Vi rekommenderar att rostskyddsbehandlingen av din bil görs i ett tidigt skede innan rosten får fäste, då kan det vara för sent. Är du osäker på hur väl din bil är rostskyddad, kan du låta oss göra en rostskyddskontroll där vi med hjälp av kameror ser inuti balkar och andra utrymmen där rost kan förekomma.

Karosseri och bilplåtslageri

Ibland har man otur och råkar ut för en olycka med sin bil. Det kan vara allt från en mindre kollision med ett annat fordon till en kollision med ett större djur som exempelvis älg eller rådjur. Ibland kan kollisionen vara så kraftig att bilens grundstomme påverkas. Vi påbörjar varje ärende med att inspektera och dokumentera bilen noggrant för att därefter beställa de delar som behövs.