Bilvård med biltvätt & bilrekond i Luleå

Låt din bil vårdas med kärlek och omsorg

Ju mer bilen körs, desto mer slits den. Delar slits och behöver bytas. Lacken flagnar och rostar, speciellt i vårt nordiska klimat där snö och regn förekommer ofta. Dessutom har inte alla bilägare ett garage där bilen kan parkeras. Att lämna in bilen för rekond är en bra investering av flera anledningar. Dels förlänger du lackens livslängs, dels håller du bilens andrahandsvärde på en hög nivå och dessutom förebygger du skador i lack och plåt som kan bli kostsamma. Exempel på detta är rost som sedan kan äta sig in i bärande delar. Oavsett vilken typ av fordon du kör är våra behandlingar anpassade för det nordiska klimatet, så att du kan köra med nybilskänsla året runt.

Kontakta oss

Behöver du lämna in bilen? Hör av dig till oss.

Kontakta oss

Biltvätt

Att tvätta bilen regelbundet är en nödvändig åtgärd för att bilen ska ha en lång livslängd men även för att de som färdas i den ska kunna trivas i en ren och välskött bil. Vi tvättar bilen utvändigt och invändigt så att du kan lämna oss nöjd och med en skinande ren bil.

Priser biltvätt

 • Guld

  499:-

  Alkalisk avfettning, schamponering, fälg rengöring, torkning, mattor, asfalt borttagning, dammsugning, dammtorkning, instrument plast behandling, fönster puts.

 • In- & utvändig tvätt

  499:-

  Alkalisk avfettning, schamponering, fälg rengöring, torkning, 5 mattor, dammsugning, dammtorkning, instegs plast behandling, fönster puts.

 • Utvändig tvätt

  249:-

  Alkalisk avfettning, schamponering, fälg rengöring, torkning, fönster putsning.

 • Invändig tvätt

  249:-

  Dammsugning, mattors tvättning, instruments glansning, fönster putsning.

 • Golvtvätt

  499:-

  Hämtning efter en halv dag.

 • Klädseltvätt

  799:-

  Dammsugning, schamponering, tvättning, torkning, tar bort dåliga lukt och djur hår.

 • Motortvätt

  199:-

  Motortvätt, asfalt behandling. På kundens risk.

Rekond

Över tid slits bilen på såväl insidan och utsidan. Faktorerna är många. Det kan vara allt från väder och vind som utsätter utsidan för påfrestningar till bilens inredning som slits pga lukter och smuts från skor, husdjur och dylikt. Rekonditionering, mer känt som rekond, är ett effektivt sätt att fräscha upp och förnya bilen. Även om du som bilägare rengör bilen ofta är rekond en professionell rengöring som ligger på en mycket högre nivå. När vi är klara med din bil lämnar du vår verkstad med samma bil, fast med nybilskänslan och nybilsrenheten.

Priser rekond

 • Halv Rekond Vaxning

  1499:-

  Special in och utvändig tvätt, maskin vax, fälgrengörning, dörr falsar och puts, däck glans och bagage städning.

 • Halv Rekond Polering/Lackskydd

  2499:-

  Special in och utvändig tvätt, maskin polering, fälgrengörning, dörr falsar och puts, däck glans och bagage städning.

 • Hel Rekond

  3499:-

  Special In och utvändig tvätt, diamant polering, fälgrengörning, polering, asfalts borttagning, flygpost, bagage, däck glans, motor tvätt, fönster puts/falsar, klädsel och golv tvätt.

 • Lyktpolering

  599:-

  Rengöring och glansning av lyktorna.

 • Lackskada

  Fr 200:-

  I bokningen ingår utvärdering och pris offert.