din bilverkstad i Luleå som gör allt

Behöver du lämna in bilen för den årliga servicen, hör du ett konstigt ljud medan du kör eller känner du att bilen tappar effekt under körningen? Vi på Mia Bilvård är en bilverkstad med erfaren och kompetent personal som tar hand om din bil som om den vore vår egen. Vi arbetar med alla märken och håller oss ständigt uppdaterade inom felsökningsmjukvaror, arbetsmetoder samt kunskap om kända fel som olika bilmodeller tenderar att ha. När du lämnar in bilen hos oss för reparation och service kan du räkna med en rak och tydlig dialog kring vad som bör åtgärdas och vad kostnaden blir, så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Bilverkstad för alla märken

Vår personal har kunskap och erfarenhet inom alla tänkbara bilmärken som rullar i Sveriges vägar. Detta innebär att du som kund kan tryggt och säkert lämna in din bil till oss, oavsett bilmärke och ålder på bilen. 

Kontakta oss

Behöver du lämna in bilen? Hör av dig till oss.

Kontakta oss

Bilservice

Lämna in bilen hos oss för den årliga servicen. Vi utför de nödvändiga service- och underhållsåtgärderna på din bil enligt tillverkarens föreskrifter, oavsett märke. Med detta bibehålls bilens och motorns livslängd. Serviceboken stämplas såklart av oss så att du och kommande ägare av bilen kan följa historiken.

Reparation, felsökning & diagnos

Vi felsöker exempelvis elfel på bilen med vår moderna utrustning som vi kan felsöka med dator bland annat. Därefter byter vi ut de delarna som är defekta så att bilen fungerar som den ska. Vi felsöker även mekaniska fel som kan visa sig som klonkljud eller andra ljud som inte ska förekomma när bilen är i fullgott skick.

Motorarbeten

Har bilen ett fel i själva motorn som kräver långtgående arbete där motorn behöver plockas ur? Ibland kan en packning spricka i topplocket, vilket kan orsaka ett inre läckage. Vi arbetar med bilmotorer, såväl diesel som bensinmotorer och utför exempelvis topplocksrenovering, planing av topplock och byte av kamaxlar.